8.9. “Cikel pozitivna psihologija: Le prvi vtis šteje”

Cikel jesenskih predavanj Društva Amonet začenjamo v četrtek, 8.9., s psihologijo prvega vtisa. Brezplačen dogodek bo v prostorih na Tomšičevi ulici 13 v Kočevju s pričetkom ob 18.00

Ali si v zadnjem času spoznal/a simpatično osebo? Pričakuješ vabilo na razgovor za zaposlitev? Bi bili radi bolj samozavestni pri spoznavanju novih ljudi?

Zakaj je dober prvi vtis tako pomemben?

V osebnih ali poslovnih stikih je potrebno le nekaj sekund, da si drugi ustvarijo mnenje o nas na
podlagi skopih informacij, ki jih nudimo o sebi. Seveda si želimo, da bi bil vtis, ki ga pustimo na sogovorniku tako dober, da nam bo omogočil uspešno komunikacijo in sodelovanje.
Velja tudi obratno. Ste se kdaj vprašali, zakaj vam je kdo že na prvi pogled zoprn in vam je v njegovi bližini neprijetno, spet drugi pa v vas prebudi občutek, da ga poznate že vse življenje?

Na zanimivem predavanju s praktičnim prikazom boste izvedeli nekaj o teoretičnem ozadju prvega vtisa in dobili koristne napotke, kako se lahko pokažete v najlepši luči.

Predavanje bo za vse udeležene brezplačno, vendar so potrebne prijave na povezavi http://bit.ly/2c5ntez ali telefonski številki 031-361360 (Suzana).

Lepo vabljeni! 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s