GRAJENJE LJUBEZNI DO SEBE

Grajenje-ljubezni-do-sebe_cover

Odnos do samega sebe je temeljni kamen, na katerem stoji naše življenje in se oblikuje že v najzgodnejšem otroštvu. Nanj imajo vpliv naši starši in predniki, okolica, vrtec… skratka vse naše izkušnje nekje do sedmega leta starosti. Iz tega obdobja se nam vse vtisne v možgane oz. podzavest in živimo po vzorcih, ki jih tudi delno spreminjamo. V odrasli dobi smo polno odgovorni za svoja čustva, misli, dejanja, občutenja, vendar se tega zavedamo ali pa tudi ne. Šele ko se nam v življenju zgodijo prelomni dogodki, se nam slika začne jasniti…

Vabljeni na druženje in predavanje v sredo, 20. februarja 2019, ob 18. uri v OŠ Stara Cerkev pri Kočevju.
Anjuša Dolenc, certificirana bioterapevtka ter terapevtka karmične diagnostike in astrologinja, nam podrobneje predstavila in razložila opisano tematiko ter iz prakse razložila, kako se gradi ljubezen do sebe.

Prijave so obvezne na drustvo-amonet@siol.net ali dolenc.anjusa@gmail.com. Na dogodku lahko prispevate prostovoljne prispevke. S seboj prinesite podlogo za sedenje, pisalo in tršo podlago za pisanje. Prav tako vas prosimo, da imate seboj čisto obuvalo za po šoli.

Se vidimo!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s