POLITIKA ZASEBNOSTI DRUŠTVA AMONET

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

V Društvu Amonet smo pozorni na varovanje osebnih podatkov in spoštujemo zasebnost posameznika. Zavezujemo se, da osebne podatke, pridobljene prek članske prijavnice ali prijavnice na e-novičke skrbno varujemo.

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih Društvo Društvo Amonet od članov zbira ob včlanitvi v društvo oziroma ko se naročijo na prejemanje vsebin.

Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za namene obveščanja o naših izobraževanjih in dogodkih ter za obvestila, povezana z našo dejavnostjo in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane podatke bomo varovali v skladu z zakonodajo GDPR.

 

UPRAVLJAVEC

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je:

Društvo Amonet
Mestni log ll/15
1330 Kočevje

 

OSEBNI PODATKI IN NAMEN NJIHOVE OBDELAVE

Osebne podatke uporabljamo samo za izvajanje aktivnosti Društva Amonet in zagotavljanje informiranosti članov in vseh, ki so naročeni na prejemanje e-novic.

Osebne podatke hranimo in obdelujemo predvsem za naslednje namene:

  • ohranjanje stika s člani,
  • obveščanje članov o prihajajočih dogodkih in aktivnostih Društva,
  • obveščanje članov o članskih ugodnostih,
  • obveščanje članov o vseh informacijah, ki se nanašajo na njihove pravice in dolžnosti in so zapisane v statutu Društva,
  • obveščanje naročnikov e-novic o prihajajočih dogodkih in najnovejših vsebinskih zapisih na naših spletnih straneh.

 

V kolikor želite prejemati vsebine Društva Amonet (e-novice in vabila na dogodke), prosimo, da izpolnite obrazec na povezavi. Z izpolnitvijo tega obrazca in potrditvijo posredujete Društvu Amonet naslednje kontaktne podatke:

  • ime,
  • priimek,
  • naslov elektronske pošte.

Osebne podatke članov zbiramo s pravno podlago včlanitve, torej pogodbenega razmerja, ki ga urejata članska prijavnica in statut društva. Osebne podatke nečlanov, ki so namenjeni izključno splošnemu obveščanju, zbiramo na osnovi prijave na novice.

 

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke, ki so nam posredovani ob včlanitvi oziroma prijavi na e-novice ali dogodek, obdelujemo izključno za namene, za katere so bili pridobljeni.

V želji po nenehnem izboljševanju kakovosti naših storitev v povezavi z elektronskimi sporočili, ki vam jih pošiljamo, spremljamo in obdelujemo tudi podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih, odjavah, nedelujočih email naslovih ipd.

Podatke obdelujemo tudi za potrebe lastne statistike.

Podatke varujemo z ustreznimi ukrepi, jih ne posredujemo tretjim osebam, ne posredujemo v druge države, niti ne bogatimo podatkov s podatki iz drugih virov.

Prejemanje obvestil o novicah lahko kadarkoli tudi prekinete s klikom na povezavo »Odjava/Unsubscribe from this list«, ki se nahaja v nogi vsakega elektronskega sporočila, ki ga prejmete od Društva Amonet.

 

UPRAVLJANJE S PODATKI

Osebne podatke posredujemo le partnerjem, ki za Društvo izvajajo pogodbene storitve (računovodstvo, IT podpora, raziskovalna agencija) in so potrebne za izpolnjevanje namena Društva.

ČAS HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Čas hrambe osebnih podatkov je različen glede na zakonske zahteve in namene. Računovodski podatki za namene davčne kontrole se hranijo 10 let. Podatki o članstvu se hranijo do prenehanja članstva, podatki namenjeni pošiljanju novic, se hranijo do odjave. Ob morebitnih zakonskih spremembah velja zadevna zakonska uredba.

 

VAŠE PRAVICE

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do:

  • vpogleda,
  • popravka,
  • izbrisa,
  • prenosljivosti,
  • omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • ugovora.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakor koli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si.

Politika zasebnosti Društva Amonet se lahko v času dopolnjuje, ne obveščamo o vsakokratnih spremembah in dopolnitvah, ki začnejo veljati z objavo.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s